Tvangssendt på kurs

I dag har jeg fått melding fra NAV om at jeg må reise på arbeidssøkerkurs. Jeg føler at de behandler meg dårlig, og ikke ser hva jeg faktisk har behov for.

NAV velger enkle løsninger som dårlige kurs istedenfor å hjelpe meg til å få en ny jobb. Det virker som de bare er opptatt av å følge rutinene uten at de tenker over hva som er best for meg.

Ingen oppfølging
Jeg føler at de burde gitt meg mye mer oppfølging underveis. NAV har løpende kontakt med arbeidsgivere, og kunne enkelt ha skaffet meg en ny stilling. Likevel gidder de ikke å gjøre dette for meg på tross av at jeg har slitt hardt i mange år. For dem er det enklere å sende meg videre til et kurs slik at jeg får andre ting å tenke på. I utgangspunktet nektet jeg å delta på noen slike kurs når de ikke ville hjelpe meg. Dessverre truet de med å trekke tilbake støtten jeg får utbetalt om jeg ikke dro på kurset. I dag fikk jeg den endelige meldingen om dette.

Jeg ser ikke noen muligheter til å gjøre noe med NAV sitt vedtak. De har bestemt seg for å kjøre over meg, og det er ikke noe jeg kan gjøre med saken. Alternativet er å miste pengene som gjør at jeg har mat på bordet hver dag. Derfor kommer jeg til å dra på kurset selv om jeg ikke tror det hjelper på noen måte. Jeg kommer nok bare til å sitte der og vente på at det tar slutt.

Leave a Comment