Regjeringen taper stadig oppslutning

Det virker som om den negative trenden aldri gir seg for regjeringen. Det er tydelig at velgerne er lei av den negative økonomiske utviklingen i Norge.

For oss som er arbeidsledige så kan jeg ikke se noen grunner til å beholde dagens regjering. De vil hverken hjelpe oss tilbake i fast arbeid eller gi oss økonomisk støtte.

Ingen resultater
Det er E24 som forteller om den siste meningsmålingen der regjeringen fortsetter nedgangen. Det er rart at Høyre og FRP ikke lærer av det som skjer. Det virker som de ikke er villige til å høre på hva folket mener i noen saker. Folk er heldigvis ikke så dumme at de ikke ser rett igjennom den tåkeleggingen som regjeringen driver med. De forstår at økonomien går dårlig og at det blir stadig flere arbeidsledige.

Solid trend
Trenden har nå vart i over et halvt år og viser at folket er tydelig misfornøyd med regjeringen. Jeg gleder meg virkelig til det blir valg igjen. Da skal jeg stemme for å kaste den blå regjeringen ut av regjeringskontorene en gang for alle. Jeg har fått nok av at de fører en politikk som gjør min situasjon enda vanskeligere. Det er på tide å få inn politikere som bryr seg om oss arbeidsledige, og ikke forsøker å ødelegge for oss i arbeidslivet. Vi vil ikke ha midlertidige jobber, men heller trygge faste arbeidsplasser.

Alt tyder på at nedgangen bare kommer til å fortsette for regjeringen. Jeg håper virkelig at de forsvinner fra maktens korridorer etter neste valg.

Leave a Comment