Nytt bord er på plass

Det har vært veldig gode kajakkforhold i det siste, så det har blitt flere turer ut på vannet. Det er jo tross alt der jeg trives best. En kan virkelig si at jeg er i mitt rette element når jeg er ute med kajakken min. Jeg planlegger å kanskje ta en lengre tur i Nordmarka neste sommer, og kanskje ta med en mindre kajakk også. Det er lenge siden jeg har hatt en større tur ute i nature med overnatting i telt, så det satser jeg på å få til. Kanskje skal en god venn av meg bli med også, og det hadde jo vært veldig koselig. Man knytter sterke bånd når man er på tur sammen.

Nytt bord
På husfronten har det også skjedd en del ting i det siste. Kjøkkenet har nå fått et nytt spisebord som jeg kjøpte ifra trademax.no. Det var faktisk den samme vennen som jeg skal ta med meg til Nordmarka som anbefalte meg nettbutikken, og det er jeg veldig glad for at han gjorde. De hadde et flott stort utvalg og veldig god service. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg skulle velge, men etter å ha snakket med en hyggelig dame på kundeservice, ble valget gjort. Bordet hadde jeg også hos meg etter bare noen få dager, levert rett på døren. Alt i alt veldig fornøyd med kjøpet og selskapet! De selger også alt fra lamper til senger der, så er det noe interiør du trenger til hjemmet ditt kan jeg anbefale deg å se om de har noe som passer.

Leave a Comment