Ny dusj montert

dusjJeg har mye tid om dagene, og bruker derfor noe av den til å fikse ting i huset. I dag har jeg montert ny dusj på badet.

Jeg har nylig blitt mer interessert i oppussing og interiør. Dette er nok et utslag av at jeg har så mye tid til overs.

Bedre dusj
Den gamle dusjen holdt ikke mål lenger, og jeg bestemte meg derfor nylig for å skifte den ut. En ny dusj ble da bestilt fra nettbutikken Bygghjemme.no. Denne leverandøren fikk ordnet det slik at varene kom frem i løpet av noen dager. Dusjen jeg kjøpte var overraskende enkel å montere. Jeg fikk faktisk ikke behov for noen form for hjelp fra fagfolk underveis. Dette gav en skikkelig mestringsfølelse som gjorde at jeg fikset flere andre ting i huset etterpå. Det er deilig å lykkes i noe på hjemmebane når man ikke har en jobb å gå til. Da blir det iallefall litt enklere å respektere seg selv og sitt eget liv.

Finere bad
Jeg merker faktisk at dusjen får badet til å se finere ut enn tidligere. Den passer bedre inn med interiøret enn den forrige. Derfor er det en fryd å gå inn på badet og se hvor fint ting ser ut. Jeg gleder meg virkelig til å teste ut dusjen flere ganger. Forhåpentligvis vil denne modellen være av så høy kvalitet at den varer i mange år.

Leave a Comment