Kurs for nybegynnere

I helgen arrangerer jeg kurs for nybegynnere i samarbeid med den lokale kajakkforeningen. Det er fortsatt mulig å melde seg på som deltaker på arrangementet.

Å driver med kajakk er en fantastisk hobby som jeg vil anbefale til alle. De som er nysgjerrige på sporten bør ta turen innom mitt mini-kurs.

Grunnleggende innføring
På kurset vil det fremmøtte først få en grunnleggende teoretisk innføring i hva kajakksporten dreier seg om. Etter at vi har gått gjennom alt dette så vil det bli litt praktisk informasjon om sikkerhet. Det er svært viktig at alle forstår hvordan de skal benytte kajakken på en trygg måte. Derfor vil jeg repetere dette helt til alle har forstått alt. Den andre delen av kurset er en praktisk innføring på sjøen. Her vil alle få muligheten til å låne en kajakk som de kan benytte seg av. Jeg vil bruke to timer på å følge opp deltakerne, og lære dem grunnleggende teknikker.

Håper på stort engasjement
Jeg håper virkelig at det blir mye engasjement rundt kurset. Jeg blir skikkelig glad om vi klarer å få over 20 deltakere. Dette er et mål jeg har satt meg for lenge siden, og som jeg håper at vil bli nådd. Jeg brenner virkelig for kajakk, og ønsker å lære fra meg kunsten til alle som ønsker å teste ut denne sporten.

Det blir godt å komme seg ut av huset etter mange triste dager i det siste. Det blir skikkelig stas å bidra til noe så positivt som et kurs i kajakk. Jeg håper at de som kommer på kurset blir inspirert til å fortsette med og utforske sporten.

Leave a Comment