Kajakktur på fjorden

fjordenI dag tok jeg en rolig kajakktur på fjorden. Det er deilig å bare kunne flyte rundt, og se på den vakre naturen i området.

Det er enkelt å glemme naturen når man lever i en travel hverdag. Derfor er det godt å koble av med en skikkelig kajakktur en gang i blant.

Tid til refleksjon
Når man padler rundt på sjøen i en kajakk så får man virkelig tid til å tenke over livet. Det føles faktisk nesten som en slags form for meditasjon. Den eneste forskjellen er at omgivelsene er mye vakrere og at man benytter kroppen. Jeg fikk tenkt mye når jeg satt der i kajakken og gledet meg over å være i livet. Det er altfor få som får muligheten til slike opplevelser i hverdagen. Derfor er jeg opptatt av å formidle gledene med å bruke kajakk til så mange som mulig.

Økt motivasjon
Når jeg kom hjem så kjente jeg på en vanvittig stor livsglede. Hver gang jeg er ute å padler så føler jeg at motivasjonen til alt i livet stiger kraftig. Jeg tror faktisk at jeg er mer produktiv på jobben fordi jeg padler så mye. For meg er kajakkinteressen helt klart noe som bringer med seg god helse.

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde mulighet til å drive med kajakk på heltid. Denne idretten gir meg så ubeskrivelig mye på mange nivå. Det hadde vært helt fantastisk å ha tid til å padle rundt hver eneste dag.

Leave a Comment