I morgen begynner reisen mot Geiranger

Hei bloggen! Snart starter reisen mot Geiranger og både jeg og Trond har lengtet etter dette på samme måte som et barn lengter etter jul. Kajakkene er lastet og posene er pakket! Det er egentlig bare en natt igjen nå før reisen begynner.

En natt i min nye seng
Mange som er spent av forventning for noe får som regel problemer med å sove før hendelsen. Vi har imidlertid nettopp kjøpt nye behagelige senger, så jeg vil trolig være i stand til å sove uten noen problemer i det hele tatt. I mange år har vi snakket om å få regulerbare senger, men det har blitt nedprioritert til fordel for andre prosjekter. Men nå har vi funnet disse senger for en så god pris så det var bare å slå til.

Jeg kan ærlig si at det er den beste handelen vi har gjort i denne husholdningen på svært lang tid. Her er hvordan de ser ut, sengene. Vi har kjøpt to stykker som dette nedenfor og satt sammen til en dobbeltseng. Prisen endte likevel lavere enn om vi ville ha kjøpt en av disse for bare et år siden. Det kan virkelig lønne seg å vente!

regulerbar seng belinda

En regulerbar seng med navnet ”Belinda”. Den beste kjøp vi har gjort!

Booket en kajakktur med guide
Denne uken har vi booket oss inn på en kort kajakk tur i to timer med en guide. Det er godt for å ta del av små tips og deres kunnskap om området. Siden det er alltid hyggelig å ha noen som leder turen. Vi starter i Homlung og deretter far vi på hva de kaller ”Sju Søstre turen”. Den lover en følelse av begge sider av fjorden. Guiden vil også fortelle litt om Geirangerfjordens historie, og jeg ser veldig mye frem til det. Selv om jeg elsker min Geiranger så er jeg pinlig dårlig i Geirangerr sin historie.

Det er også en annen kajakktur vi kanskje skal gå på også. En fjordgardtur til Skageflå med kajakk. På den turen så far vi videre ut i de områder som ligger rundt fjellgardene. Det vil være en svært bratt vei opp til Skageflå har jeg blitt fortalt, men når du er der, så vil det være en helt utrolig utsikt. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn at det virkelig vil være verdt innsatsen for å gå opp. Kan du?

Leave a Comment