Geiranger – min tapte paradis

Det var ett og et halvt år siden min interesse for å renovere og fikse i hjemmet startet. Jeg husker at det hele startet da jeg fikset baderommet. Nå har jeg besluttet å gå videre med et nytt prosjekt her hjemme. Gjett hva? Jeg skal ta og bygge et svømmebasseng! Ikke noen stor og groovy ting kanskje, men jeg tenkte jeg skulle kjøpe en basseng som jeg fant på bygghjemme som jeg skal integrere i terrassen (hvis det er mulig). Vi får se hvordan det hele ender!

Nærhet til vann hver dag
Her i Larvik kan vi få virkeligt varme somrer, og jeg kan ofte kjøle meg ut på havet når jeg er ute med kajakken min. Men det vil være de dager som jeg er hjemme også, og da savner jeg nærheten til vannet. Å bygge et basseng er derfor den perfekte løsningen, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste her hjemme som vil like det 🙂

Besøk bygghjemme.no og søk etter Basseng Swim & Fun Kreta så vil du se hvilken modell det er jeg har forestilt meg. Jeg tror det vil bli en hit!

Kajakk i Geiranger i august
I august skal jeg og Trond til Geiranger og kajakk der. Trond viste meg en video av kajakk derfra, og jeg visste umiddelbart at jeg måtte gå dit. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for Geiranger, så hvis man skulle kombinere det kjærlighet med min kjærlighet for kajakk har du virkelig den perfekte pakken for meg.

Føler ikke du også en attraksjon for dette hvis du sjekker denne videoen?

Det jeg synes er best med Geiranger er at det er så nær til alt derfra. Vann, fjell, himmel og byliv. Det er som ingeting mangler! Jeg elsker absolutt Larvik også og kunne ikke tenke meg å flytte. Ikke fordi jeg har brukt så mye tid og krefter i mitt hjem også. Jeg er født og oppvokst i Larvik, så det forklarer trolig også hvorfor jeg ønsker å bo kvar her. Du får en sikkerhet i hjembyen din som du ikke finner i andre steder.

Geiranger fortsetter å være mitt paradis som jeg kan reise til med jevne mellomrom i stedet, når jeg trenger å hvile og etterfylle med ny energi. Trond og jeg jobber veldig godt sammen som reisefølge også. Vi er svært like i interesser og slikt. Det betyr at det aldri blir kjedelig eller stressende når vi reiser sammen.

Leave a Comment