Et sammendrag av turen

Hei hei!
Vel, nå er det oktober allerede, og det har vært litt over en måned siden vår tur til Geiranger. Det var en utrolig fin tur, og både jeg og Trond følte til det største tilfredsstillelse med reisen. Det eneste som ”ødelagte” turen var at vi kjørte inn i et lite uhell på vei hjem i bilen. Vi fikk en steinsprut som ble en stor sprekk på bilens vindu. Men selv den lille hendelsen ble løst til de beste takket være god støtte fra verkstedet som reparerte bilvinduet.
En absolutt høy klasse verksted
Det var på vei hjem fra Geiranger som vi måtte stoppe på siden av veien etter en god slag fra en stein som traff bilvinduet. Vi hoppet til både meg og Trond fordi det hørtes veldig høyt. Sprekken spres direkte og endte opp rett over synsfeltet på førersiden, så vi visste at vi trengte hjelp med reparasjon av bilglass direkte for å komme hjem.
Et par kilometer lenger frem på veien så stoppet vi på Ryd Bilglass og ba om hjelp, og fikk en service av høyeste klasse. Det gikk utrolig raskt og enkelt å skifte bilglass og dagen etter var vi på vei hjem igjen. Jenta som hjalp oss tok seg virkelig tid til å forklare alt, og hun var klar og ferdig med kostnader. Siden jeg har en ganske god forsikring, så vil jeg bare nødt til å betale egenandelen, så det var ikke så ille til slutt uansett.
Turens høydepunkter
Kajakk turen var en magisk opplevelse, og naturen i Geiranger er virkelig noe unikt. Men fjordgardturen til Skageflå var sannsynligvis det beste med hele denne reisen, hvis jeg må velge en av alt. Hvis du har den minste interesse i kajakk og natur, så kan jeg anbefale turen med hele mitt hjerte. Nedenfor er et av bildene vi tok i løpet av turen, og dette ble tatt midt på dagen like etter at vi hadde sluttet å spise og drikke litt. Det er ikke våre kajakker på bildet uten noen andre i selskapet sine. På dette stedet tok vi også den første bad for denne tur (som også var den siste bad for denne sommeren).

kajakk-geiranger

Leave a Comment