Endelig på internett!

Bloggen er endelig lastet opp på nettet og klar for bruk. Da er det på tide å varme opp med et første innlegg.

Det er godt å vite at det allerede er en del som følger med på det jeg skriver. Etter å ha sett på statistikken så har jeg oppdaget at vi til og med har hatt besøkende i testperioden.

Kajakk til folket
Det er selvsagt veldig hyggelig når noen er så interessert i bloggen at de bare sitter og venter på at den skal bli klar. Jeg lover at jeg skal gjøre mitt ytterste for å levere de beste artiklene og bloggpostene om kajakk i Norge. Dette er mitt store mål siden kajakk er min aller største interesse. Jeg har vært interessert i denne sporten helt fra jeg begynt med den i en alder av 10 år. Lenge har idretten blitt fullstendig ignorert av samtlige norske medier. Derfor føler jeg at det er på tide å vise dem hvor spennende kajakksporten kan være.

Jeg har bestemt meg for å love dere at jeg skal poste noe på bloggen hver eneste uke. Dette er et ambisiøst mål som jeg håper at jeg klarer å holde meg til. Det blir spennende å se hvor mye jeg har å omtale til en hver tid.

Leave a Comment