De beste kajakkfilmene

Nye actionkamera som GoPro har ført til en revolusjon innenfor kajakkfilm. Nå kan man enkelt få tilgang til helt fantastiske filmer som viser sporten fra nye vinkler.

Filming har nesten blitt en integrert del av sporten for enkelte. Dette er til glede for alle som har interesse for å hva som er mulig med en kajakk.

Store kåringer
Det finnes i dag flere store kåringer av de beste kajakkfilmene. I går fant jeg et klipp på Youtube som viser vinnerne av en kåring av de beste kortfilmene om kajakksporten i 2013. Denne snutten viser et fantastisk materiale som virkelig gir et innblikk i hva sporten dreier seg om. Man har filmet de mest spektakulære øyeblikkene samtidig som man viser andre viktige aspekter ved det hele. Totalinntrykket er at kajakkfilm er blitt veldig mye bedre de siste årene.
Inspirerende opplevelse
Personlig er jeg veldig inspirert av alle de som filmer det de gjør med kajakken. Jeg har nylig kjøpt meg et GoPro, og har tenkt å benytte meg av dette når jeg padler. Det blir spennende å se om jeg kan få til noe som nærmer seg det man kan se på Youtube. Det hadde vært utrolig morsomt om jeg kunne lage noe like kult. Det kommer sikker til å kreve mye tid og øvelse før jeg kan nå et slikt nivå. Likevel er jeg veldig motivert til å gi det et skikkelig forsøk over tid. Da tror jeg at jeg har greie sjanser til å oppnå resultater.

Leave a Comment