Årsmøte i kajakkforeningen

I helgen deltok jeg på årsmøtet i den lokale kajakkforeningen. Her ble jeg valgt inn som medlem av det nye styret.

Det er en stor ære å få muligheten til å være med i et så kompetent styre. Jeg gleder meg virkelig til å samarbeide med de andre medlemmene gjennom hele året.

Overraskende valg
Jeg ble svært overrasket når jeg ble foreslått som medlem av det nye styret. Sjokket ble enda større når jeg ble valgt inn uten motkandidater. Jeg ble satt ut og reagerte etterhvert med stor glede. Det føles fantastisk at så mange mennesker har tillit til at jeg skal gjøre en god jobb. Det er hyggelig å bli satt pris på når man er så engasjert i sporten. Jeg kommer til å bruke min kompetanse til å bidra til at foreningen utvikler seg videre på alle måter. Det blir utrolig spennende å ta fatt på arbeidet med å reise kajakkforeningen til nye høyder.

Rolig årsmøte
Det var ellers et svært rolig årsmøte uten noen konflikter. Stemningen var god og latteren satt løs hele veien. Etter at agendaen var gjennomgått så ble det anledning til å sosialisere med det andre medlemmene. Dette var en svært hyggelig seanse som de fleste satte stor pris på. Jeg fikk møtt venner her som jeg sjelden har tid til å tilbringe tid med til vanlig.

Jeg gleder meg til å ta fatt på den store jobben i styret. Gjengen jeg har fått med meg består av svært kompetente mennesker. Sammen håper jeg at vi kan skape gode resultater for foreningen i året som kommer.

Leave a Comment